Een aannemer vinden die jouw nieuwe huis kan gaan bouwen

Hoe vind je de aannemer voor het bouwen van jouw nieuwe huis.

Wie zijn de bouwers van Nederland? Wie zijn de aannemers waar je bij terecht kunt. Wij helpen je op weg, door ze alvast voor je op een rijtje te zetten.

Aanvragen van brochures en oriƫnterende informatie om kennis te maken met de aannemer

Klik hier om oriƫnterend en vrijblijvend brochures en prijslijsten aan te vragen

Ben je overigens  al een stap verder en wil je gericht een aannemer zoeken, op specifieke wensen, laat ons dan voor je shoppen: wij zetten jouw wensen uit bij de aannemers, jij ontvangt een aanbod en jij besluit vervolgens met wie je in contact wilt treden. Zo krijg jij de beste deal. Dit kan via Bouw zelf je Droomhuis’ Matchmaker. Wij shoppen voor je, jij besluit.

Bouwers vergelijken. Aannemers vergelijken Alle bouwers en aannemers van droomhuizen, verzameld:

Goedhuis Bouw bouwt vanaf een scherpe vanaf prijs.

Janssen Bouw Sympathieke aannemer in Brabant. Bouwt snel en heeft een mening over kwaliteit. Direct contact met de eigenaar. Prefab. Houtskelet.

Roweco Bouw  Aannemer uit Brabant. Bouwt landelijk en is landelijk vertegenwoordigt. Voor als je snel maar ook non-prefab wilt bouwen. Innovatief. Prefab. Traditioneel maar als je wil ook houtskelet.

U. Veenstra Aannemer uit Friesland. Is ondernemend en denkt mee. Komt snel met ideeen. Prefab. Houtskelet. Klein team van contactpersonen. Eigenaar altijd vlakbij. Bezoek aan de demo woning is zeker het reisje waard.

Blauhuis Aannemer uit Friesland die prefab een chique jas meegeeft. Voor wie het chique wil, maar niet direct onnodig veel meer wil betalen. Prefab. Houtskelet. Klein team van contactpersonen. Eigenaar altijd vlakbij.

VDM Friesland. Van De Meer. Bouwt prefab en is een van de eerste houtskelet bouwers in NL. Bouwt ook al hoge goot hoogte woningen (2 volledige woonlagen) onder de 200.000…Grote bouwer, vast aanspreekpunt.

Van der Knaap Maatwoningen. Rotterdamse bouwer. Bouwt traditioneel en veel in de omgeving van Rotterdam. Groot bedrijf met een vast aanspreekpunt.

Mattone Villabouw. Bouwer waarbij t vooral om experience draait: of t nu op de website is of in de villa zelf. Ze bouwen chique, tradtioneel en dat kost wat. Zitten in Capelle aan den IJssel.

Lofthome (Hardeman). Bouwt op basis van staal constructies door architect ontworpen woningen. Met veel glas, hout en staal. Net zo snel als menig prefab bouwer. Wel iets duurder maar je krijgt dan ook echt iets anders..Moeder bedrijf is H.Hardeman en deze bouwt sinds jaar en dag loodsen en bedrijfspanden.

Groenhart Houtseletbouw. Bouwer in het oosten van het land. Klein team van 8, direct contact met de eigenaar.

Gorate. Grote bouwer van houtskelet, die bedrijven en huizen bouwt. Kan snel bouwen en als je wilt, betaal je pas achteraf. Zit in  Raalte.

Prefab woning online. Bouwt houtskelet op een zo goedkoop mogelijke manier. Al vanaf 89.750..Wat je daarvoor krijgt, is niet direct duidelijk maar wellicht reden om verder te praten?

Poortinga Bouw. Traditionele bouwer (dus niet houtskelet of prefab, maar bouwt op de bouwplaats). Werkt met architecten dus je kunt zelf je huis laten ontwerpen. Is landelijk actief met een vestiging in Naarden en een in Friesland. Je betaalt achteraf, per opgeleverd gedeelte.

Barenz Ontdekkingshuizen. Exclusieve en zelf samen te stellen huizen, gebaseerd op 1 basis ontwerp. Nul op de meter huis vanaf zo’n 380.000 euro.

Groothuisbouw in Emmeloord. Grote bouwer van een combinatie slimme combinatie van traditionele bouw en prefab. Bouwt erg chique en kan door grote inkoop prijsgunstig bouwen. Leuk op hun site: stel je huis samen en zie direct wat je huis kost. Leuk in Emmeloord: Demo woningen die je direct alles laten ervaren. Een must see voor iedereen met een droom. Je betaalt pas bij oplevering.

Livingstone  Bouwt al decennia lang villa’s. Je kunt vrij ontwerp laten maken door toegewijde architecten dus elk huis is uniek. Bieden 7 zekerheden waaronder transparantie en bouwen onder waarborg.

Selekthuis Prefab maar dan traditioneel. Hebben het bouwproces slim ingericht.  Vestigingen verspreid over Nederland dus er zit altijd een Selekthuis in de buurt.

Allure Bouw Traditionele bouwer die veel villa’s bouwt. Ze bezitten een eigen betonfabriek en bouwen daarom met betonnen muren. Maatwerk met ervaring.

Aannemer vinden: brochures en prijslijsten aanvragen

Klik hier om direct brochures en prijslijsten aan te vragen. 

Aannemer vinden maar niet gevonden? Dat is niet de bedoeling! Bent u ook aannemer? Meld je aan

Regelmatig voegen we nieuwe bouwers toe aan onze lijst. Bent u aannemer of bouwer? Wilt u wel graag op de lijst, maar staat u er nog niet op? Ben jij fan van een bouwer en ontbreekt deze nog? Meld het, aan en we plaatsen binnen een week.

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.